Meet the beautiful aliens

Dear Readers 🙂

Allow me to introduce my self, as i am alien1, the most beautiful writers in this blog 🙂 i have the right to write first.
U can call me ms.tee, am still a teacher in one of ‘favorite’ school kalimalang.
In this blog there are 2 writers, other alien called alien2, yang kecantikan nya beda dikit dari gw. Banyakan gw pastinyaaa hahaha

Alien2 was my partner in crime at school. U can call her ms.lee. Tapi berhubung dia ga betah dengan ‘birokrasi’ dan ‘lingkungan’ yang ‘ga banget’, she decide to resign… Hikss padahal banyak banget yang bakal kehilangan ‘keluguan’nya buat dicela hahaha. Lulusan psikologi yang punya cita2 bikin usaha tas yang sampe sekarang ga jadi2 gara2 penjahitnya membelot. #prayforherdream..

Me?? Am still stuck here.. Sambil menunggu kesempatan lain datang menghampiri… salah satunya yaaa melalui blog ini.. Siapa tau ada produser atau editor yang bakal bikin film atau mengangkat blog ini jadi novel yang bestseller hihihi.

Why alien?? Because we are thinking OUT of The BOX, ga tau boxnya siapa, yg jelas, emang kita bedua ngerasa alien is a perfect word to describe both of us (apalagi buat ms. Lee yg punya cita2 keliling bumi, tp pelit ga pernah bawa oleh2. Hahaha

Sooooo.. WordPress readers, be ready for the new color in wordpress world :p

Celotehan para alien (dua doang sih) hahaha yang bakal saling cela, saling Berbagi cerita, dan saling menguatkan …

Enjoyyyyy…

Bibibibib alien1 off.. #lostsignalhere

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s